...5 dies per London...


Londres m'encanta...i em sembla que no em cansaré mai de repetir-ho...és una ciutat que em te el cor robat...Hauria de comptar el temps que en total m'hi he passat....però ara sembla que definitivament estaré una bona temporada a tornar-hi...hi deixo bons amics, i molts bons records...quan miro les fotos de l'apartament on vaig estar se'm cauen les llàgrimes... he de dir que l'anglès i jo....estem barallats...però ara almenys m'entenen una mica, i el més important puc viatjar....(depén dels calers, que en tingui és clar)...

Breu crònica de 5 dies: (si algú vol saber res més només cal preguntar!)

Disposava de 300 pounds per a gastar....el canvi no em sortia a compte fer la conversió, i.... al final del primer dia em vaig comprar una càmera de fotos nova!!!! i feliç!

Dijous vaig passar-me tot el matí a Portobello, no hi havia quasi ningú, no és el millor dia per anar-hi, però jo ja ho havia vist i podia anar a gaudir de l'espai...i vaig fer de típicament anglesa i vaig entrar a un pub a dinar "Sun in Splendour"....un sandwicht i una Ale... sandwitch de Pub...delicious...quan vaig acabar cap a Candem Market...a tope de gent, i el material, el mateix que a Portobello i molt més...

Divendres...vaig començar el dia a Kesingthon Garden, per acabar el matí a Hyde Park....fotografiant arbres, llacs, esquirols, ànecs, cignes i tot animaló que es mogués...feia un dia tapadot...i no hi havia massa gent...però sempre hi ha algú corrent o en bicicleta! Dinar a una petita cafeteria...amb molta gent...i molt bona companyia...compartint taula amb una Mildred autèntica...per lal tarda a Covent Garden, a fer la foto de la ballarina de l Royal Opera House....i les cabines telefòniques i la senyal del Metro...típiques....més algunes rebaixes i algunes novetats de primavera...el proper viatge a Londres serà entre setmana per anar a comprar roba...per tant he d'estalviar!

Dissabte: anar a comprar al Farmer' Market del barri on vivia...un passeig per allà... i veure vegetals anglesos, i carns i peixos i pastissos...

Després una mica de cultura al British...és genial...no tens temps material per veure-ho tot...una mica de "cultura maya", les sales generals, alguna cosa xinesa...i a dinar a un japonès...delicious...i per la tarda a Chelsea..a fer unes compres pel proper viatget a Colombia (bien!)..i abans de sopar a fer una cerveseta a un típic pub anglès...i després al Royal Exchange a Bank... quin luxe! ...i cap a Richmond...agafant la línea de metro de Waterloo & City que només té una estació....i el tren...restaurant francès...si si francès a London...CHEZ LINDSAY..però un lloc amb el seu encant....a dormir tardet despès de sentir la campana d'un Pub i conèixer la Jack's Union...je je je

Diumenge...dia familiar a Blackheath...comprar formatge típic anglès, els nens feien una cursa de Pancakes per recaptar diners per Charity...divertit...ple de gent, i això que feia fred...dinar boníssim...casolà...i en molt bona companyia...no sé si vem estar sentats a taula cuatre o cinc hores, tren i cap a casa...

Dilluns, control de pes de les maletes i cap a Reus, vol perfecte, cinc minuts abans de l'hora...i encara no fan pagar al parquing de l'Aeroport de Reus..bien!

Arrivada a casona i un "trencassu"...i sense ni un pound....

Publica un comentari a l'entrada