Crema de formatge d'ovella amb olivada i cirerols!

Aquesta crema és un regal pels amants del formatge!

Dels formatges d'ovella, com el Manxego, m'encanten! La llet d'ovella li dona al formatge un toc més concentrat i fort, que amb la nata suavitzarem. I per rematar, hi posarem olivada o tapenade (olivada amb anxova en funció del que tinguem)

La fulla d'alfàbrega fresca li dona un punt fresc.

Aquesta crema es pot servir en gotets petits en format mono-dosis, o bé com a primer plat en un bol llavors hi posarem una mica de llet per que no sigui tant potent.

Aquí us l'explico:

Crema de Formatge amb olivada i cirerols

120 gr formatge d'ovella
240 ml de nata líquida
Tomàquets cirerols
Tapenade o olivada
Alfàbrega fresca
Pebre
 Oli

  • Començarem pels cirerols, els hi fem una creu amb un ganivet.
  • En un cassó hi posem aigua i quan bulli li tirem els cirerols, entrar i sortir! Ho fem per poder treure la pell sense problemes. Reservem


  • En un altre cassó, escalfem la nata líquida, quan s'escalfa, afegim el formatge ratllat. Quan està desfet ho traiem del foc, si cal ho passem per un colador fi.
  • Posem la crema als gots, la fulla d'alfàbrega, el tros de tomàquet sense pell i la mica d'olivada per sobre. Si volem, un toc de pebre i a menjar!


Podem prendre-ho calent, o fred.

Servim en gotets individuals amb tapenada o olivada, , alfàbrega i tomàquet cirerol.Jo en aquesta recepta vaig fer servir l'obsequi que ens va fer arribar l'Olga de la Masrojana:


Moltes gràcies LA Masrojana, en faré un molt bon ús!!!

Si voleu veure una altra recepta amb formatge, mireu aquest link

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada