Arbre de Nadal!

Ja s'acosta el Nadal, enguany una mica liada, però tot i així trec temps d'on no n'hi ha!
Avui us porto un arbre de Nadal! El motiu tornar un regal que em van fer i que no m'esperava! Aquests regals fan molta il·lusió i quina és la millor manera  de mostrar agraïment... fent alguna coseta dolça!


Vaig comprar-me el motlle de Wilton per a fer arbres i la opció era o fer-ho amb base de galeta o amb un altre tipus de base. Com que galetes vull fer les de gingerbreadmen vaig pensar que millor fer-les  amb plaques genoveses. La mateixa placa que feu servir per a fer el braç de gitano.

Vaig fer servir dues plaques, si hagués volgut més alçada n'hauria d'haver fet quatre.

Necessitem per a 1 placa genovesa:

4 ous
120 gr de sucre
Essència de vainilla
120 gr de farina de rebosteria
1 pols de sal

No hi vaig posar llevat, per que volia unes plaques ben finetes, però si les voleu una mica més dobles hi podeu posar llevat.

Engeguem el forn a 180 graus

Jo he fet servir la recepta de la TH, per tant posem la papallona a la TH21 (una relíquia!!!) i tirem els ous i el sucre i l'essència de vainilla, 6 minuts a 37º, velocitat 4.

Quan ha passat el temps, tornem  a programar 6 minuts més a velocitat 4 (sense temperatura)

Hi posem la farina i la sal, i programem 8 segons a velocitat 3.

Aixequem la tapa i remenem amb una llengua.

Ho aboquem a la placa del forn, folrada amb paper de forn i amb la llengua la deixem igual per totes les parts de la placa.

Enfornem 14 minuts.

Passat el temps, traiem del forn i separem el paper. Llest per fer servir els motlles d'estrella, fent filigranes per aprofitar al màxim la massa.

Mentre preparem l'altra placa i farem el mateix.

Muntem l'arbre, capicuant les estrelles, hi posem sucre glaç amb el tamisador i també hi posem pols verd (apte per a rebosteria)

La foto la he fet amb l'ajuda del petit, per ell també hi haguéssim posat els romans, els dracs, i una espasa!!! Per sort el vaig frenar!!!

Desitjo que us agradi... fa Nadal!!




Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada