Gelat de té matxa!!

M'encanta tenir convidats a casa, aprofito per fer algun plat de la llista de pendents...

En aquesta ocasió tenia el postres que vaig canviar a darrera hora per que l'ingredient protagonista no havia arribat, queda pendent!!! 

Venia a dinar a casa la meva millor amiga, la Eva. Ella és una addicta al té matxa, doncs un gelat de té matxa per a tots! No sabia si quedaria bé o no, però el resultat és espectacular.

Tinc l'accessori de la geladera per la Kitchen Aid, un regal que em va portar el meu Rei el dia de Reis...ja l'havia estrenat, però ara ja puc dir que traurà fum!! (Penjar aquesta entrada m'ha fet adonar que no vaig penjar el gelat de mango que vaig fer per estrenar-la!! Com sóc!!!!) 

Posem l'accessori de fer gelat al congelador unes 15 hores. Passat el temps ja podem fer el gelat.
600 ml de nata líquida per muntar 
100 gr de sucre
5 cullerades de té matxa ( i una més per posar per sobre!)

En un got de turmix hi posem 100 ml de nata líquida, el sucre i les cullerades de té matxa. Ho batem, per barrejar-ho tot.
Ho aboquem al got congelat junt amb els 500 ml restants de nata líquida.
Deixem que la màquina faci el seu curs durant uns 20 minuts, jo ho vaig fer a velocitat baixa, doncs vaig fer el gelat el mateix dia que ens el menjàvem. Passat el temps, el posem al congelador tapat amb paper film. I vint minuts abans de menjar el traiem del congelador.

Servim un parell de boles amb copes. I posem té matxa per sobre.



 Bon profit!! 

I aprofito per tancar per vacances 1 setmana... ni ho notareu que no hi sóc... si tinc wifi seguiré penjant una foto al dia a Instagram @padenous, sinó en tinc quan tornem ho faré!!!

;)

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada