Sopa de carabassa amb verdures! Cooking the chef amb Karlos Arguiñano

Ja hi tornem a ser, dia 5 d'abril, repte dels mes de les noies del Cooking the Chef... en Karlos Arguiñano... No sabia si participar o no, la culpa crec que la té l'Enrique Olvera, em vaig quedar amb tantes ganes de participar i al final...recepta triada però els ingredients no els vaig trobar, per tant queda per a la recuperació..., com que no vaig participar, em sentia mig obligada a participar. Però al rebre la newsletter amb el xef seleccionat... quasi no participo!

Aquest repte m'agrada per que sempre t'has d'esforçar per fer algun plat del xef triat! A vegades ni coneixem el xef, d'altres si el coneixem però no el que fa, i la majoria de cops et sorprenen i et sorprens a tu mateix!

Aquest cop la selecció de la recepta la he fet molt diferent que en d'altres xefs. Sentar-me davant del meu amic Google i seleccionar la primera recepta del xef que sortís, la primera, fos la que fos!! I així ho he fet...

No la volia versionar, però al final no hi he posat patata!

300 grs de carabassa
2 cebes tendres
mig carabassó
1 nap petit
formatge ratllat emmental
Pa de del Forn Sistaré amb olives de Kalamata
Sal
Nou moscada

En lloc de sopa, és més una crema... però en cap moment diu la quantitat d'aigua i si poses aigua fins a cobrir, surt una crema no una sopa, però bé...al final plat de cullera per deixar enrere l'hivern i les carabasses!!!

En una cassola posem 1 ceba tendra tallada a trossos petits, amb un bon raig d'oli d'oliva, quan comença a agafar color, afegim la nou moscada, un pols de sal i la carabassa pelada i tallada a trossos. Cobrim d'aigua i la coem 20 minuts, jo l'he tingut 35 minuts. Passat el temps ho triturem.

En un cassó petit posem unes gotes d'oli, hi posarem l'altre ceba, el nap i el mig carabassó tallat tot ben petit.  Passat deu minuts ho traiem.
Agafem les llesques de pa, les tallem i les posem al forn amb el formatge emmental per sobre a gratinar!!!

Muntem el plat: en un plat hi posem la sopa, per sobre les verdures i al final deixem el pa amb formatge surant per sobre...

He de dir que un plat senzill però molt més bo que els seus acudits!!




Podeu veure les altres receptes que han participat al repte aquí!!!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada