"Menja't el Mercat"

De com va acabar el dia 1 de Juny...menjant, és clar!!!! Al Mercat Central de Reus, juntament amb l'Ajuntament de Reus, van fer un acte per donar a conèixer totes les parades del mercat, això de les tapes està de moda, per 2,5€ tens la tapa i normalment la cervesa Damm que ho patrocina, i així donem a conèixer locals a Reus, a Tarragona, a Vila-Seca, a Cambrils, a Olot, o a Barcelona...ja no sé on més ho he vist anunciat.

 El Mercat de Reus no volia ser menys, i va fer la seva proposta, podies tastar 1 tapa per 1€ o bé 3 tapes+beguda per 3€...la proposta era pel dia 1 de Juny i l'horari de 18h a 2/4 d'onze de la nit, crec que no van començar a les sis, i tampoc van plegar a quarts d'onze...el cert és que quan nosaltres hi varem arribar ja eren quarts de nou, els tiquets ja s'havien exhaurit, i algunes tapes ja s'havien acabat i van ser canviades per altres...la veritat tot un èxit de públic, feia temps que no es veia tant de moviment al mercat, i la proposta molt ben acceptada!

 Calers, no sé si en van fer, però enrenou...força!!!
 El reclam era "menja't el Mercat" i es va donar a conèixer pel boca-orella...


No sé quantes parades van participar, però feia goig... Crema de remolatxa, a la parada d'"EL MASET"...


No podia faltar la tapa de pernil ibèric...d'en "SALINES"


Aquesta em va encantar...l'hamburguesa de carn de cavall, a la única parada que venen carn equina a cal "MIQUEL"...


Una de pesca salada...Bacallà fumat als dos tomàquets!!! Al "VIDAL"...


I crec que una de les que més va triomfar...la fideuada...la Pili de l'"UNIPEIX" va estar preparant kgs de fideus per a tots els assistents!!!









 Com sempre i el millor de tot la companyia...gràcies Glòria i Jordi, Montse i Joan Jaume, i com no...l'Albert...Ptns a tots!!!!

3 comentaris

  1. Quina pinta que té tot, però la fideuà em penso que a aquestes hores m'ha robat el cor!

    ResponElimina
  2. Aquestes iniciatives donen molt d’ambient i son força interessants
    I veien la pinta que tenen tots els plats Ummmm
    Petons

    ResponElimina