Cupcakes al CULINARIUM

M'encanten els tallers de cuina, sempre se'n aprenen coses, tot i que a Reus costa una mica de trobar-ne...(ep, pagant ni han...però pagant força) i als Centres Cívics també, però a vegades les incopatibilitats horaries...fan que no puguin ser!!!

 Al CULINARIUM tot just han començat, a la mateixa botiga varem fer un taller de CUPCAKES...la profe va ser la Sara, una blogger!!! a mi personalment em va fer molta il.lusió...

 És curiós que els cupcakes ara estiguin en alça, jo recordo a principis del 2000 que vaig anar a Londres per primer cop, i llavors ja en varem veure...al final tot ens arriba!

 Per fer les magdalenes (va triar el coc del iogurt) 3 gots de iogurt de farina 2 gots de sucre 1 got de iogurt 3 ous 1 sobre de llevat químic un pols de sal 1/2 got d'oli En un bol gran ho va barrejar tot, primer va posar els sòlids i després els líquids.


Un cop va tenir la massa preparada la va separar en dos bols, en un bol i va posar essència de plàtan madur i en l'altre essència de galeta, ambdós productes de la casa SOSA, que finalment comencem a trobar alguna cosa per Reus...visca!!!

Mentre les magdalenes eren al forn, ens va està explicant els usos del fondant (també de la casa SOSA), en un moment ens va decorar una galeta Maria de les de tota la vida...amb el fondant. Aquí, pots reviure el teu passat, quan jugàvem amb plastilina a l'escola, o a casa...i feies les mil i una...i una frase que recordo era...Marta, si barreges les plastilines després les separes, i una altre...Marta que no et caigui a terra ....

Ja podíem preparar la cobertura:

 Per les magdalenes de plàtan:

 250 ml de nata per muntar
 sucre
 Colorant groc en gel de la casa Wilson Crispis de iogurt del SOSA
 Mel
 I un plàtan madur
 Muntem la nata amb una mica de sucre. Com que va voler tenyir la nata de groc, va posar colorant en gel dins la mànega i després la nata. I a decorar, el truco, buidar amb un aparell de treure el cor de les pomes les magdalenes per començar a posa el farcit al forat, reomplir i a la fi, els crispis, plàtan i la mel.
 Et voilà:


Per la magdalena de galeta:
 250 ml de nata per a muntar
 sucre
 2 cullerades de cacau en pols
 1 galeta Maria
 Petas zetas de xocolata del SOSA
 Muntem la nata amb ell sucre, i el cacau, i omplim la mànega pastissera. I decorarem al gust:


Molt més senzill que fer-ho amb fondant, glassa o butter cream. Això si fetes i menjades, si no la nata...perd consistència!!!

Per cert, el preu del taller : 10€ que després bescanviaves a la mateixa botiga!!! Dues essències del SOSA cap a casa!!!

1 comentari

  1. muy buena idea de un taller asi ,me gusta y estos cupcakes son muy buenos y me gustan asi sin mantequilla
    bona setmana
    peto

    ResponElimina