Caldereta de llomàntol a Es Port, Fornells!!

Hauré de tornar a Menorca...el primer cop que vaig estar a Menorca, amb els meus pares va quedar pendent fer una caldereta de llagosta a Fornells, aquest segon cop que hi tornava, pensava que em treuria l'espineta i la faria, però després de tants dies de vacances i per no preguntar, vaig tornar cap a casa sense haver tastat la caldereta de llagosta (que ho hagués pogut ser, si hagués preguntat!!!) però no sense menjar caldereta, aquest cop de llomàntol! He de dir que brutal, per cert!!!

El fet és, que la visita a Fornells era obligada amb el propòsit de fer una caldereta, finals de setembre molts dels restaurants estaven tancats i l'oferta reduïda, però dels que hi havia per triar, el restaurant ES PORT va ser l'el.legit!
El motiu...era molt acollidor, i els preus també ens van ajudar a decidir. El plat de caldereta de llagosta estava rondant als 65€ (a tots els restaurants era el preu pactat) i el de la caldereta de llomàntol 35€. Clar, menjar dues persones, amb el vi i els cafés si feiem la de llagosta ens sortia per 130€ mínim i si la feiem de llomàntol per 70€, doncs la de llomàntol que també ens agrada!!! CRASSO ERROR!!!!
Resulta que vem fer 2 racions de caldereta de llomàntol, i efectivament ens van portar 2 llomàntols, 1 llomàntol per barba!!!! Haguèssim pogut fer 1 caldereta de llagosta per dos, i partir-nos una llagosta!!!
Bé, això ens passa per no preguntar, i ara sé que hi haurà una tercera visita a Menorca...per fer la caldereta de llagosta!!!

Malgrat tot, la caldereta, GENIAL...uns musclos de primer, un vinet blanc per acompanyar i cafés...105€ Bona manera d'acabar les vacances!



El van servir amb unes llesques de pa torrat molt finet... i que feien que de suquet no en quedés ni una gota al plat! Em van ajudar a acabar-me'l!!!



RESTAURANT ES PORT
C/Gumersindo Riera 5
971376403
FORNELLS

El port de Fornells, finals de setembre, a uns 19º...la jaqueta no molestava pas! I cada vaixell...de somni!!!



Menorca, em quedo les fotos de les meravelloses platges, amb poca gent, aigues transparents i...entre les preferides...Els Talaiets...una bona caminada per arribar-hi, però perfecte!!!

2 comentaris

  1. Quina enveja aquest viatge a Menorca... a nosaltres ens encanta. I la millor caldereta, a Fornells seguríssim! ;)

    ResponElimina
  2. Era final de festa... va valer la pena, veritat? I així teniu motiu per anar-hi una altra vegada i feu treballar una miqueta més al Sergi ;-)

    PTNTS

    Dolça

    ResponElimina