Vinaròs

Quina manera de començar vacances...fiu...comences reservant un dia del mes de Novembre...per anar a Vinaròs...previ mirar-ho al mapa, i després seguint les indicacions d'en Massitet...agafar el cotxe, amb temps (per previssió de perdre'm)...i cap a Vinaròs que hi falta gent!
Em venia de gust anar-hi, la dels blogaires és una rel.lació virtual que no té fronteres i el fet de poder compartir un dia amb ells...doncs perfecte!
Farinà de repassos...a partir d'aquell dissabte assoleiat de novembre és molt més que una recepta...el forn Massita ens va donar la recepta, ens va explicar la manera i ens va deixar provar de fer-la (Starbasse i Xiquet de Vinaròs)...i al final un farcell i cap a casa per tastar-la amb els nostres!
Tot aquells nervis que em consta que teníen, els van dissimular molt bé i em van fer sentir com si allà fos casa meva...crec que allà va gaudir tothom...fins i tot els més petits!
L'obrador, les farinàs, els pastissets, les coques, les bicicletes ...els blogaires i les seves cròniques : en Massitet i Kissumenja, l'Òscar i la Cris, el Manel, la Mar, la Sara Maria, el Miquel i la Nuni i els 2 petits, i els no blogaires de moment: la Maria, i el Juanjo i l'Estela...sense paraules!

Continuavem la vetllada amb un dinar al Restaurant BERGANTÍN...els que ens esperava...tot aprofitant les XV Jornades Gastrònomiques dedicades als arrossos...

Unes tellines, unes escopinyes, unes gambes panxudes, uns llagostins de Vinaròs i uns calamarssets...van ser l'aperitiu...la veritat que tot boníssim...la qualitat del producte, la sencillesa en l'el.laboració, la presentació, la mida justa....i com no, la companyia...em tornaven a deixar sense paraules...

And the winner is:
L'arròs!
Per mi: el d'ortigues de mar...desconeixia totalment aquesta anèmona (ella tampoc s'havia presentat mai!)...he de dir que el de carxofes amb popets també em va agradar i el negre (que potser, com és el que més coneixo i he tastat) va ser el que menys em va sorpendre!

I els postres que ens van oferir:
I la primera degustació del forn Massita: pastissets de cabell d'àngel, de massapà, i les de St Antoni...a quin més bo!

I nio podia ser menys: café, puro i copa...per aquell que en va voler!

I abans de marxar, varem passar a despedir-nos...i no vem marxar amb les mans buides...gràcies de tot cor...i un fins després!

(a comprar ous i cap a casa!)

7 comentaris

  1. Marta,
    Interessant i didàctica visita al forn Massita i després Deu n'hi do del festival que us vàreu regalar al restaurant. Una abraçada

    ResponElimina
  2. Desprès de veure les teves fotos m'agafant ganes d'anar cap a Vinaròs...Gràcies per compartir-ho

    ResponElimina
  3. Quin dia més maco que vau passar. Segur que el recordareu molt de temps. La família Massita és molt acollidara i segur que us van fer sentir com a casa.
    Per cert, bones vacances! Quina sort!

    ResponElimina
  4. Quina xulada d'excursió, m'encanta lo bé que us ho vau passar, si és que sou els millors. Petons bonica!!

    ResponElimina
  5. El vodka caramel, tot i que marrano, he de dir que va ser tot un descobriment. Això sí, empalideix al costat de l'ortiga de mar, la farinà, etc. Va ser tot un dia, i tot un dinar.

    ResponElimina
  6. Hola Marta!
    Efectivament, va ser un dissabte increïble. Jo que estic al mig crec que ho puc dir sense por a equivocar-me: quan tota la gent que hi ha en una trobada són bones persones, les coses només poden anar bé!

    Ja falta menys per Novembre 2010!!!

    SAlut!

    ResponElimina
  7. Marta, bones vacances!! Aquesta sortida amb bona companyia devia ser una bona manera de començar-les, oi? :)
    Petons!

    ResponElimina