Tagliatelle amb Goji

He descobert les "bayas de Goji"...no hauria de fer proves culinàries en aquest moment, però la curiositat em pot...no me n'he pogut estar...i les he comprat...a l'envàs deien llavor....(i googlejant diu fruita desecada!) ja el tenen l'aspecte de pansa!



Són fruites que provenen de la Xina, de la regió de Ningxia...(al meu atlas de butxaca no surt...sort del google maps..) creixen en matolls i tenen moltes propietats...bé com deia prohibides per a mí... (estic alimentant els meus bacteris...desastre!)



De totes maneres després d'haver-les comprat, he trovat una altra botiga que les veníen a granel...ara me'n adono que vaig pel món amb els ulls tancats...

Doncs bé:

He triat uns tagliatelle d'espelta integrals amb alfàbrega, he fet un sofregit de porros i "bayas de Goji", quan el sofregit ha agafat color, he afegit els tagliatteles (cuits en 4 minuts amb molta aigua amb sal) i a menjar...



I avui he comprat un ram de flors...per fi elles també han trovat el seu racó entre les caixes que em queden per col.locar....



Precioses no?




5 comentaris

  1. Són molt maques i fan joc amb els goji. Darrerament deuen d'estar en campanya de penetració perque a la fruiteria habitual en tenen una caixa al costat de la bàscula.

    Són molt dolçes? Com les panses potser? Més tipus fruita vermella?

    Algún dia m'hi llenço.

    ResponElimina
  2. Són precioses les teves flors, i segur que en lel seu raconet es troben divines de la muerte!! que dir de la teva invenció de les baies amb la pasta, ho trobo una autèntica delícia!! molts petons bonica!

    ResponElimina
  3. N'he sentit a parlar de les baies de Goji i de les seves propietats però menjades soles, com a fruit sec, però per què no combinar-les amb pasta?. Ben fet!.

    ResponElimina
  4. Aquestes baies estan molt molt molt de moda, però mai m'hauria imaginat que es poguessin cuinar així... serà qüestió de provar-ho i investigar una mica també ;)

    ResponElimina
  5. Marta, allà on compro la carn en tenen, i sempre em preguntava com s' haurien de cuinar i quin gust tindrien, gràcies per la idea, prometo q les provaré!!

    Les flors són precioses!!

    Un petó! Beth

    ResponElimina