Madeleines au safran..

Un altre post a dues mans!
Aquest realment no sé ven bé com va anar, jo volia els motlles de les madeleines i sabia que la Glòria el tenia! Quan li vaig demanar em va proposar fer unes madeleines amb safrà. Ella te un llibre que es diu "Recettes Paysannes en Indre-et-Loire" de Veronique Léger Sant Epein i tenia curiositat de fer una cosa dolça amb safrà.

La recepta és ben fàcil i el resultat és més bo al cap de dos dies, com els rostits!!! Curiós, no? Jo en vaig menjar una cada dia durant tres dies, la primera encara era calenta... per mi la millor, per que m'encanten les coses acabades  de sortir del forn!! 
La segona bé i la tercera...el gust i la olor a safrà eren brutaaaals!!

Necessitem:

300 gr de farina T80
300 gr de sucre 
4 ous grossos
250 gr de mantega a temperatura ambient
1 culleradeta de safrà 0,10grs

Posem el forn a 180º

Posem el safrà en un gotet petit amb aigua calenta.
Al robot de cuina barregem el sucre, safrà escaldat i els ous, esperem que dobli el seu volum ... jo em vaig despistar i va triplicar. Afegim la farina tamisada poc a poc, i la mantega pomada. 
Preparem el motlle (jo els vaig pintar amb oli, els francesos o fan amb mantega!).
Omplim els motlles amb una cullera.
Els posem al forn 10 minuts i llestos. Els deixem refredar en una reixeta.

Si esperem els dos dies el safrà haurà desenvolupat la seva exquisida aroma... sense paraules!!

Us desitjo unes molt Bones Festes i un millor 2017!!!!

Aquí podeu veure com les fa la Glòria

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada