GITOUR 2016

El dia 9 d'abril és un dia de festa grossa a casa, és l'aniversari del meu pare, enguany però m´ha posat falta doncs feia mesos que tenia una sortida blocaire prevista. Deixar el petit malaltó a casa amb son pare i faltar a l'aniversari de l'avi!! ...Quina filla estic feta!! Els hi compensaré a tots! Ho prometo!

Especialment aquesta trobada l'esperava amb molta il·lusió, doncs Girona m'encanta i ara que han rodat una part de Jocs de Trons, encara més! No sé, aquella il·lusió que em podria trobar la Targaryen o un dels seus dracs per allà... innocent...

Amb dracs o sense sabia que no me l'havia de perdre.

Girona la conec d'anar a fer el turista i és una ciutat que m'encanta, tenir la possibilitat de veure la ciutat amb els ulls de gironins és un plaer. La Mònica, el Marc, les seves filles i l'Anna van ser uns amfitrions en majúscules. 

Començàvem el pelegrinatge des de Reus, l'Agustí, la Glòria i jo... cap a Girona hi falta gent!

El punt de trobada, l'antic barri xinès de Girona, allà ens trobàvem tots els blocaires, petons i abraçades per a tots els companys de batalles i conèixer nous companys.
En Lluc, regidor de l'Ajuntament, va ser el primer a donar-nos la benvinguda a Girona, en un indret preciós i que possiblement els turistes no visiten!!! A més explicant-nos històries de la pròpia ciutat que encara fan que m'agradi més. Fins i tot ens va llegir un relat d'un llibre, que podria ser un bon regal de Sant Jordi "La Girona pecadora".
Mentre ell xerrava, la Mònica ens va sorprendre amb una de les coses bones que ja coneixia i que em tornen boja, els xuixos, eren acabats de fer i un pecat per la línia però deliciós. Acompanyat d'un suc de poma ecològic de la casa Mooma.

Aquest era de poma del tipus Fuji


Continuàvem no gaire lluny del lloc, a la Llibreria cafè Context:
Allà ens esperaven el Gremi de carnissers i xarcuters artesans i el Gremi de flequers artesans de les comarques gironines per mostrar-nos els seus productes. La botifarra Dolça, comercialitzada com a Dulses, una desconeguda per a mi, que quan en Joan Elies va dir que o t'agradava o no, com a poc carnívora que sóc, vaig pensar, no m'agradarà... bé doncs no, sóc de les del primer grup!!
I els flequers ens van presentar la Farina de Girona, que si que coneixia i ja he fet servir, aquí i aquí en teniu la prova. A més també sé on la puc comprar a Reus!!! I el pa de Tamuntana!!

El que no em cansaré de dir, quan la gent que estima el que fa ho transmet, fa que tu també t'enamoris del producte que estan venent. Felicitar-los, doncs estan fent un màrqueting genial!!

En acabar ho degustàvem... falta la foto del Pa de Tramuntana, que quasi si em despisto ni el tasto!!

Fuets dolços i croquetes de Dolça

Didalets de Dolça

Panellets!!


En acabat, primera foto de grup:

Foto robada de la Mònica
Ens tornàvem a perdre, vull dir, arribàvem a Caldes a l' Hotel Balneari Vichy Catalan

Una de les etiquetes commemoratives!

Allà ens explicaven tota la història de com es va crear aquest gran grup. Vaig quedar parada de tots els productes que tenen i ni sabia que feien vi!! Com a bons alumnes, vam fer una visita guiada per a totes les instal·lacions, tema de l'extracció, producció i embotellament... déu ni do!
Descobrir el nom a l'estranger de Vichy Catalan...  VCH Barcelona, que desconeixia i la producció de vi, amb tast inclòsVam acabar una visita al seu restaurant. Delicius...un àpat molt bo que en va preparar el David Heras i el seu equip, i que, com que la companyia era excepcional encara va ser més bo!

Marxàvem feliços cap a casa, carregats d'obsequis dins d'una bossa handmade feta per les filles del Marc i la Mònica, un detall de la Glòria,  deures, i amb ganes d'una altra trobada!!! Qui pren el relleu? Anna i Jordi???

Gràcies a tots vosaltres i en especial a la Mònica i a la seva family!!

Foto robada de la Mònica, feta per l'Anna la seva germana
Els que hi vam anar:

Mònica, Marc i Anna
Manuel Centellas i Marisol
Sussi
Anna Fornell
Laura Solanilla
Sara Maria
Blanca i Toni
Laia, Cristina i Òscar
Anna i Jordi
Lluís
Montse
Alba
Eva i Joan
Olga i Joan Salvador
Francesc i l'Anna
Manu
Glòria
La meva Glòria
Esther
Josep i Teresa
Agustí i

Jo, la Marta!!

I com diria la Mònica: Petonarros!!!


Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada