Pastís de Formatge.... 2ª recepta!!!

Aquesta segona recepta de pastís de formatge, està penjada per que encara és més fàcil i senzilla de fer que la primera...comentant-ho amb la meva cunyada Marta, em va dir que ella tenia una recepta que la feia una amiga seva i que sortia molt bona! Com que em va dir que era tan senzilla...vaig pensar de fer-la a veure quina m'agradava més!La veritat que més fàcil és:

Necessitem:

600 grs de Mascarpone
150 grs de sucre
100 grs de llet condensada
6 ous

Per a la base:

250grs de galetes
70 grs de mantega
2 cullerades de xerès


Primer triturem les galetes fins a fer farina de galetes, ho posarem en un bol i ho barregem amb la mantega desfeta, i per acabar-ho de lligar el xerès. A partir d'ara el punt del xerès a la meva base de galetes serà introduït....quina cosa més bona!!!!

Posem la base de galeta en un motlle o en diversos motlles, jo en vaig fer d'individuals, i un de més gran!

En un altre bol hi posem el mascarpone, els ous, la sucre i la llet condensada i amb les varetes elèctriques ho barregem tot.  Un cop llest, omplim els motlles. Atenció aquí amb el sucre i la llet condensada, jo vaig reduir les quantitats perquè vaig pensar que fora massa dolç, i encara les hagués pogut reduir una mica més. Però com sempre: per a gustos, colors!!!

Tindrem el forn a 180º pre-calentat i posarem els motlles dins, ho deixarem entre 30 minuts i 45 depèn de la mida del motlle.Aquest cop amb una altra de les meves preferides, melmelada de maduixa...

A mi la base, molt més bona la d'aquesta recepta, i el farcit de l'altra!!! Jo de les dues ja tinc el meu pastís de  formatge ideal!!!

7 comentaris

 1. Amb mascarpone encara ha de quedar més suau i més fi...
  A mi m'agraden les dues receptes, així que n'agafaria un trosset de cada ;)

  ResponElimina
 2. L'altre dia en vaig fer un de ben semblant! Però amb fruita confitada a l'interior i mató. Queden tan bons, oi? No ens en cansaríem mai, em sembla.... he he. Almenys, a casa vola!!! Petons

  ResponElimina
 3. A mi m'agrada més l'altre, doncs te una miqueta de gust de formatge!!
  Ptnts

  ResponElimina
 4. UUUiiixxx que abandonada que t'he tingut, i tot just t'ha agafat per treballar aquests dies. Com es nota que estàs tranquil·la i relaxada!!
  Vaig a posar-me al dia. De moment aquesta de mascarpone m'agrada força.

  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina
 5. M'agraden les dues. Nena, com aprofites el temps. Quina enveja! I el Pol que ja té ganes de venir?
  Un petó ben fort als dos,
  Nani

  ResponElimina
 6. Marta con mascarpone exito seguro es el punto perfecto y no dudo nada de que es mas buena asi
  Bon Nadal
  Peto

  ResponElimina