Crema de peix de roca...

Sempre em queixo que mai puc anar al mercat...sort que divendres a la tarda hi pots fer una visita, si a més a més estic a Tarragona...la visita al mercat és obligada. Només per les peixateries que hi ha...fa tot un goig...i la veritat que els preus més econòmics que el mercat de Reus i molt més que els de Cambrils...doncs cap a Tarragona a comprar peix!!!

 De varies coses que vem comprar, peix de roca...no recordo el nom...he googlejat sense èxit i sense foto...ulls grans, color vermell viu, espines mils...i enfadada amb el "despiste" que porto amb les coses darrerament!!!!!

 Per a fer el caldo de peix:

 Agafem una ceba de Figueres, petita, la tallem a trossos, i ho posem en una cassola amb oli, que agafi color, després i posem un tomàquet trossejat, i deixem que es faci. Quan està llest, passem el peix una mica, salem i ja estarà llest per afegir l'aigua. Esperem que bulli l'aigua i quan bulli ho deixem 20 minuts. Passat el temps ho triturem, i ho colem un parell de cops.

 Per a fer la crema:

 Posem el caldo de peix de roca al foc, i quan bulli i posem un grapat d'arròs. Quan l'arròs està llest, ho tornem a triturar, rectifiquem de sal i pebre.

 Les gambes, ja pelades, les passem per una paella amb oli i quan ja quasi estan... una mica de soja, un parell de voltes i llest per a decorar.


...una crema genial...(a mi em van sobrar les gambes!!!!;)) I la presentació...aish... el Sr.Le Creuset!!
Publica un comentari a l'entrada