Crema de peix de roca...

Sempre em queixo que mai puc anar al mercat...sort que divendres a la tarda hi pots fer una visita, si a més a més estic a Tarragona...la visita al mercat és obligada. Només per les peixateries que hi ha...fa tot un goig...i la veritat que els preus més econòmics que el mercat de Reus i molt més que els de Cambrils...doncs cap a Tarragona a comprar peix!!!

 De varies coses que vem comprar, peix de roca...no recordo el nom...he googlejat sense èxit i sense foto...ulls grans, color vermell viu, espines mils...i enfadada amb el "despiste" que porto amb les coses darrerament!!!!!

 Per a fer el caldo de peix:

 Agafem una ceba de Figueres, petita, la tallem a trossos, i ho posem en una cassola amb oli, que agafi color, després i posem un tomàquet trossejat, i deixem que es faci. Quan està llest, passem el peix una mica, salem i ja estarà llest per afegir l'aigua. Esperem que bulli l'aigua i quan bulli ho deixem 20 minuts. Passat el temps ho triturem, i ho colem un parell de cops.

 Per a fer la crema:

 Posem el caldo de peix de roca al foc, i quan bulli i posem un grapat d'arròs. Quan l'arròs està llest, ho tornem a triturar, rectifiquem de sal i pebre.

 Les gambes, ja pelades, les passem per una paella amb oli i quan ja quasi estan... una mica de soja, un parell de voltes i llest per a decorar.


...una crema genial...(a mi em van sobrar les gambes!!!!;)) I la presentació...aish... el Sr.Le Creuset!!

4 comentaris

  1. Quan veig aquestes cremes de peix no puc evitar salivar...Fa tant de goig!, com les parades de peix, tens raó, jo sempre que puc duc les nenes al mercat de la Boqueria a gaudir del peix! Una abraçada Marta!

    ResponElimina
  2. Quina cremeta més bona!! A mi m'agraden molt les cremes de peix i aquesta ha de ser boníssima. Jo també estic boig pels productes "Le Creuset", però de moment només en tinc una cassola...

    ResponElimina
  3. Marta,
    Una molt bona crema i si el peix és de Tarragona, què t'he de dir? La veritat és que és un goig el peix del Mercat. Un bon estiu,
    Nani
    Ei, quan puguis treu la demostració de que "no eres un robot", ara els hi ha donat per posar lletres borroses i no hi ha qui ho encerti.

    ResponElimina