Esmorzars a NY...

No es solen fer vacances a l'Abril...però nosaltres en teníem ganes!!!! I el destí escollit va ser New York City...no m'ha decepcionat gens!!! Feia tant de temps que hi volia anar que inclús vaig arribar a pensar que no hi aniria, el destí maleït! I quan va ser escollit per anar-hi pensava que em decepcionaria, tanta il.lusió posada en un indret...que després arribes allà i ni fu ni fa! Doncs per sort meva, no ha estat així!!! EL viatge va ser a un barri de NY, Manhattan...tot passant però per New Jersey (un altre estat!!), Queens, Bronx, Harlem i Brooklyn...definitivament t'ha d'agradar l'asfalt per visitar aquesta ciutat!!!


Molt contenta, doncs tot va sortir segons el previst, i de les prediccions meteorològiques que ens esperavem, res de res!!! Els homes del temps aquest cop es van equivocar de valent...de vuit dies, 5 amb un temps d'estiu i 3 de fred, pluja i vent...de tot una mica!!!

Sabíeu que els grafittis estan prohibits sota pena de presó? Jo no en tenia ni idea...I dels pocs grafittis que hi ha aquest està al Bronx, mig esborrat, descriu a la perfecció el que és la ciutat de NY...en un paraula CONTRASTOS!!!!

No us faré una repassada per tot els llocs que vem passar, però si de tot el que vem menjar...més o menys!!! A vegades la gana pot a la foto, je je je! Dels esmorzars, utf, de tot...he de dir que em segueixo quedant amb el meu esmorzar preferit: el típic pa amb tomàquet, oli verge i pernil salat...però quan no n'hi ha... he aprés a no demanar coses de casa teva quan ets a fora, ho acabes pagant!!!

Aquest ha fet 50 anys!!! per menjar-se'l!!!
Entrepants varis...d'espinacs i formatge:

De pollastre, amb tot el que vulguis a dins!!!


Ara això si que ho pagues, dos cafés com déu mana....i com no diferents...són més personalitzats!!!

Més pollastre!!!

A tot ni diuen tonyina!!!! Era com un paté de tonyina!!!

El típic, formatge amb pernil dolç calent!!!


Unes "french toast" amb les mils salses.....


I el típic, ou (com el vulguis) amb salxitxes....


No podia faltar el "Muffin"...

De baggels, pancakes i de spritzels no en vem menjar...i això que són típics...però al que no estem massa acostumats és anar menjant pel carrer.... però si, a esmorzar...tot es pot canviar, ara bé el café no saben el que és...i això que hi ha Nespressos!!!!


4 comentaris

  1. Viatges de primavera a NY, no està gens malament, oi? Amb una mica de tot, vent, sol i fred? Quin munt de farinetess que ofereixen per esmorzar,tu. De tots ells el que m'ha agradat és el d'espinacs i formatge. Això sí, els pancakes i spritzels els prefereixo british, més autèntics. Petonet! I bona rentrée!

    ResponElimina
  2. OOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHH!!!! quina enveja!
    Jo també tinc ganes de fer vacancetes, però no em deixen!!!!

    me n'alegro que tot sortís bé!

    The cat estava bé quan vau tornar? Pobret, tans dies sol...

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Quines bones vacances!!!!!
    Jo també m'estimo més un tros de pa amb tomàquet ben sucat amb oli, però ... tampoc li diria que no (per uns dies) a uns donuts com aquest!!!! La resta d'entrepans... ja els trobo massa pesats per esmorzar. A no ser que m'hagués de passar el dia caminant, que aleshores necessitaria molta energia i me'n menjaria uns quants!!!!
    M'alegro que tot hagi sortit com esperaves!
    Petons

    ResponElimina