Tempura de trompetes de la mort....

Sukiyaki és com en diuen a el tempura els japonesos, pensant en que faria amb les trompetes que vaig fer servir per fer el brou aquí, crec que en tempura és una bona manera...i de resultat molt bo i fàcil de fer..
Com que la meva intolerància a alguns aliments persisteix he hagut de versionar la recepta...he substituit l'ou per la llet, hi he posat la mateixa mesura de llet, aigua i farina i un pols de sal, tot ben remenat quedant una pasta bastant líquida, a mi no m'han quedat grumolls de farina, però si en queden no pasa res.
Ja tenia les trompetes escaldades, i només m'ha calgut posar-les dins la pasta i fregir amb oli ben calent.
Per cert ara fa temps que no vaig a menjar a cap japonés...i a casa tinc un sopar pendent, a veure si moc fils!

5 comentaris

starbase ha dit...

Mababrta, una serie mortalment bona aquesta de les trompetes!! Nyam!!

starbase ha dit...

Mababrta? Caram, volia dir Marta :D

Gemma ha dit...

Una altra propsta interessant per les trompetes! A casa no fem mai tempura, tot i que ens agrada, serà qüestió de posar-hi remei.
I els restaurants japonesos m'encanten!

Fem un mos ha dit...

El risotto de trompetes esta deliciós, però la tempura de trompetes ha d’estar mortal, s’han de provar.
Petons

Glòria ha dit...

La tempura, ben cruixent, és molt temptadora i amb el farcidet de les trompetes, perfecta!