Madalenes de coco!

...Sé que em recordaran, quasi sis mesos plegats!!!! I durant aquest temps han estat les víctimes d'algunes de les meves receptes...ells feliços, i jo...també!
Quan a la feina et proposen canvis, a vegades no te'ls prens com hauries de pendre-te'ls, avui el meu jefe nou m'ha donat la notícia...Marta, et proposo un canvi d'oficina! I doncs, aquí una servidora ha dit que si. El que em sap més greu és per la gent que t'envolta, darrerament no he parat de trobar-me persones excel.lents per allà on he passat i com sempre, em sento en deute amb totes elles...M'agrada cuinar, i no em suposa cap esforç fer-ho, hauria de dir...m'encanta...I quina millor manera que portar alguna cosa per menjar...
Del que és més fàcil transportar les madalenes se'n duen el primer premi, i del que m'ha resultat més exitòs.... les receptes amb xocolata...quan m'he decidit a fer alguna cosa...he vist que no tenia prou xocolata, doncs...coco...

Necessitem

300gr de farina d'espelta (Aquí fidel a les meves intoleràncies!!)
100 gr de mantega
300 ml nata líquida
2cc de llevat royal
150 gr de sucre
1 ou
50 gr de coco


Pre-escalfar el forn a 180

En un bol posar la farina, amb el llevat. En un altre osar l'ou, la mantega fosa i el sucre, i amb les baretes elèctriques amassar-ho, de mica en mica anar a afegint la farina, i la nata líquida. Quan està tot barrejat, afegir el coco ratllat.

Omplir els motlles, n'han sortit 12 de grans i 25 de petites.

Posar al forn, 12 minuts les petites i 25 les grans...el resultat...unes madalenes per esmorzar...el meu darrer esmorzar en aquesta oficina! Tot i que crec que em recordaran pels coulants de xocolata, je je je!
I el positiu, tinc noves víctimes per a les meves receptes!!!

A l'hora que es publica aquest post, començaré un nou repte laboral...

11 comentaris

starbase ha dit...

Et podria posar moltes coses, pero avui em quedo amb un:

ENDAVANT LES ATXESSSSSSSSSSS!!

:DDD

Gemma ha dit...

Molta sort amb el nou destí, segur que els teus antics companys trobaran a faltar totes aquetes exquisideses que els portes de tant en tant ;)

Núria ha dit...

Unes altres que he de fer...molta sort guapa!!!!

Mai ha dit...

Ja em diràs per on pares, els companys nous agrairàn el canvi, els que deixes et trobaràn a faltar , les madalenes en totes les variants que fas cada vegada són més maques i segur que mes bones.
una abraçada

Josepb. ha dit...

Marta; Tant els vells companys com els nous, et trobaràn a faltar... els primers per que no tindràn aquestes exquisideses... i els segons per que un cop acabades en voldràn més...
Que vagi de gust Marta¡¡ :-D

Dolça ha dit...

Alguna cosa vaig sospitar l'altra dia! SOOOOORT!!! i endavant!

PTNTS
Dolça

josep ha dit...

Marta,
Que tinguis molta sort en la nova oficina. Els nous companys hi sortiran guanyant, amb la teva presència... i per descomptat amb les teves meravelloses magdalenes.
Una abraçada

Visc a la Cuina ha dit...

Que vagi tot molt bé, i les madalenes ben originals!

Maria ha dit...

Doncs apa, nous reptes a la vida, i aixó ens dona alegria i motius per afrontar coses noves constantment i m'encanta!
Et felicito pel canvi i segur, segur que aniràs molt bé!
Les magdalenes perfectes, segur que els antics companys et trobaran molt a faltar, però que es preparin els nous!
Petonets

Anna ha dit...

He estat uns mesos apartada del món blocaire per temes personals, però veig que els muffins i les magdalenes no han desaparegut dels receptaris. Aquestes de coco tenen molt bona pinta i no les he provat mai. M'apunto la recepta!
Fins aviat!

Francesc ha dit...

Què bones, les magdalenes!!! Així, amb el saboret del coco segur que vas triomfar. Salutacions