Brownie de pinyons...

Com un objectiu va adquirint forma...d'aquí a dos mesos començaré les vacances...i per començar a lligar caps hem fet una trovada d'una part dels assistents a aquest viatge...tinc bones sensacions...i...estic segura que serà tota una experiència!!!
Quan vaig decidir a fer aquest viatge, el primer que vaig fer va ser agafar un tovalló de paper i començar a apuntar coses que necessitaria...què em podíen deixar els meus germans, i què inevitablement m'hauria de comprar...aquell tovalló el vaig haver de passar a net, i he de dir...que em falten moltes coses, però tinc temps...

Ahir primer sopar per les presentacions i per començar a organitzar-nos...serà divertit!

Tant és així que havia de portar alguna cosa de postres, malgrat les poques ganes de cuinar en dilluns...però què faig de postres? una cosa que no porti farina de blat (Seguim en minoria però ja en som dues!!!)...com deia, poques ganes, i es va notar en l'aparença, però...era molt menjívol...és que la xocolata sempre triomfa!!

Brownies de pinyons (doncs nous no en tenia!!!)

150 gr de pinyons
150 gr de xocolata (he fet servir Nestlé postres)
150 gr de sucre
2 ous
100 gr de mantega pomada
70 gr de farina d'espelta
1 sobre de llevat
Un pols de sal
Sucre glaç per adornar

Primer triturar la xocolata i reservar.

En un bol barrejar els sucre i els ous amb les baretes elèctriques, afegir la mantega, i la xocolata, fins a obtindre una massa espessa de color xocolata, poc a poc anar afegint la farina i el llevat. Un cop llest posar els pinyons i remenar-ho bé.
Omplir un motlle amb la barreja, he de dir que el motlle era dels de silicona, i em va posar algun problema al desmotllar, però no tenia temps per repetir, per tant en queda un de pendent(je je je)

Posar al forn a 180º uns 20 minuts. La part de sobre queda cruixent, però compte al desmotllar-ho o tindreu problemes com jo!

La veritat, és que talladet en quadrats petits va quedar molt bo amb una aparença un pèl difícil...però que hi farem!
Apa, bon profit!

8 comentaris

Sonia - L'Exquisit ha dit...

M'ha agradat molt aixo de posar pinyols al brownie...

Una abraçada,

Francesc ha dit...

Doncs, a mi no em sembla que quede tan malament tallat així a bocinets. Me'ls hauria menjats tots, jo. Darrerament estic especialment "xocolataddicte". La idea dels pinyons em sembla una bona pensada. Salutacions

La cuina vermella ha dit...

Doncs si amiga, la xocolata sempre triomfa i, ah! com diu en Francesc l'aparença no és pas dolenta!!! Molts petons.

starbase ha dit...

Una proposta perfecte per a planejar un viatge, Valga'm Deu!!

Quina reunió pot ser millor que un plà de viatge?...costa de trobar eh... :)

Visc a la Cuina ha dit...

Quin brownie més saborós, i amb pinyons!

mercè ha dit...

Ens has posat la mel a la boca...amb aquest brownie i amb aquest misteriós viatge a no se sap on...je,je.Encara no he fet mai aquest pastís, i si em queda la meitat de bé que el teu ja estaré satisfeta! una abraçada!

Núria ha dit...

Quina bona pinta...m'encanta amb una mica de gelat de vainilla...mmmmm
petons

Mai ha dit...

Marta el fet de que facis servir farina d´espelta en tot el que fas em sembla molt interessant , jo no l´he treballat massa i tu vas obrint camí amb tot el que es pot fer i desconeixem , no t´amoïnis per l´aspecte , a la primera res surt perfecte (o poques vegades ) i segur que era molt bo, ai si posessim les cagades, en podriem fer tres blogs, com a mínim jo.
Canviar els pinyons per les nous m´ha agradat molt, m´agraden molt més i les nous m´encenten la boca.
petons