Magdalenes de Xocolata i coco...

...les magdalenes de plàtan amb xocolata van agradar!!!...però a mi em va quedar una espineta clavada...i malgrat les poques ganes de repetir unes magdalenes...ho he tornat a fer! Aquest cop xocolata amb coco...demà tinc un sopar d'aquells que no et deixen dur res, però per unes petites magdalenes de xocolata, espero que hi hagi un foradet!

Recepta extreta de "EL libro de oro del xocolate"...va ser un regal de Nadal...i sempre acabo fullejant-lo per veure què puc fer...i la versió...el coco!

Per 30 magdalenes petites i 9 magdalenes grans necessitem:

300 gr de farina
120 gr de xocolata del 70%
120 gr de mantega
1 cullerada de mel de romaní
250 gr de sucre
2 ous
1 sobre de llevat Royal
180 ml de llet
sal
Coco triturat

Precalentar el forn a 180º
Muntar el sucre, la mantega flonja i la mel, afegir els ous i amb les baretes elèctriques acabar de muntar fins que quedi una barreja quasi blanca, afegir el llevat, un pols de sal i la farina, tot tamitzant-ho, i mica en mica afegir la xocolata fosa i la llet. Omplir la mànega pastissera i ho posem dins els motlles. I decorem amb coco per sobre.

Deixar uns 20 minuts les petites i uns 25 les grans.

Queden unes magdalenes flonges i sorprenents!Bon profit!

10 comentaris

 1. Uhmmmmm deliciosos! qué buen aspecto presentan, para el desayuno de mañana me venían estupendos!!
  Saludos,

  ResponElimina
 2. Hola Marta!

  Ja m'ho imaginava que les madalenes eren boníssimes! Ara bé amb aquestes amb robes el cor! La xoco i el coco m'encanten!!!!!! Per nadal sóc addicte a aquelles boletes de coco recobertes de xocolata! Mmmnn!!!

  T'agafo la recepta!

  ResponElimina
 3. Leticia, bienvenida!

  I Nuni, quan vulguis...realment exquisides! (lo de les perletes de coco ho hauré de buscar!)
  Ptnts

  ResponElimina
 4. Les magdalenes i jo estem del tot barallades, no me´n surto noia! a mi m´agrda que em quedin amb un bon barret i l´unic que aconssegueixo de vegades és una petita barretina, un dia en penjaré una i les veuras si fan riure, bones ja surten! però mai l´encerto amb la mesura de la cápsula, o em passo o no arribo i si veiessis les de la meva àvia!no entenc com pot aguantar tot allò allà dalt.
  petons

  ResponElimina
 5. Mai, però et deuen sortir amb el gust autèntic de les magdalenes...a casa ni la meva mare ni la meva àvia no en feien!!! I sempre m'han agradat!!...jo també he passat aventures amb les magdalenes...fins que he pogut jo més que elles! je je je
  Ptnts

  ResponElimina
 6. Quina bona pinta que fan!!! A mi no m'ixen les magdalenes...

  ResponElimina
 7. M'alegro que al final les de plàtan fossin bones ;)
  I aquestes de coco segur que també triomfaran!

  ResponElimina
 8. Unes magdalenes que pinten francament bones. Per a mi, ideals per l'esmorzar.
  Una abraçada

  ResponElimina
 9. Marta noia para ja¡¡¡¡, amb tantes magdalenes, no se pas per quines començar.
  Molts petons

  ResponElimina