Mousse de xocolata Valrhona!

 Si t'agrada la xocolata aquestes són les teves postres ideals! De fet com que necessiten repòs en nevera d'unes quatre hores, les pots deixar preparades el dia abans o a primera hora del matí!

Necesistem:

75 g de nata líquida 35% MG

30g de rovells d'ou

100 g de clares d'ou

30 g de sucre

150 g xocaolata del 70% GUANAJA  de VALRHONA

Som-hi:

Escalfem la nata en un cassó al foc. Fonem la xocolata al microones en intervals de 30 segons per no cremar-la, quan la nata està a punt de començar a bullir la tirem sobre la xocolata fosa, en tres cops i anem remenant, quan està tot integrat i quan la temperatura encara és elevada, afegim els rovells i continuem remenant. Amb un túrmix ho muntem, intentant que no entri aire. I així ens assegurem que la temperatura va baixant, volem que estigui a 40 graus.

Muntem amb la Kitchen Aid les clares, quan comencen a treure bombolles anem afegint el sucre de mica en mica. Han de quedar textura d'espuma d'afaitar.

Quan la ganache està a 40 graus i les clares muntades, afegim una cullerada de clares a la ganache i remenem, de baix cap a dalt, i anirem afegint així totes les clares.

Les posarem en els gots/copes on els servirem, jo he omplert 6 gots de "xato" de vi, perquè et podies posar gerds o magrana per sobre.

Un cop servides han de reposar mínim 4 hores a la nevera.

Tens unes postres delicioses en un moment. I la textura és genial!

mousse de xocolata

mousse de xocoalata









2 comentaris

  1. Es nota aquesta textura deliciosa, Marta! 😋😋😋

    ResponElimina
  2. Gràcies Oriol, la veritat és que el tema de les mousses a la que encertes la textura, és genial! És com les ganaches! Petonets

    ResponElimina