Darrera visita dels Mercats!

Dimarts, receptes dels Mercats de Reus!

La darrera!...The last one!!!

He de dir que el títol del post no és cert, doncs seguiré visitant el meu Mercats de Reus, però...

Quan comences alguna cosa saps que tard o d'hora s'acabarà! Com aquest Tour que he fet pels Mercats de Reus! Acabo de la millor manera en lloc de cuinant, menjant!!

Quan vaig visitar la Guille al Mercat del Carrilet i em va dir que la seva especialitat eren els callos i els peus de porc, vaig empassar saliva i ho vaig deixar pel darrer dia! Tindria temps per assimilar que hauria de menjar o tripa o peus de porc !!!

Com sempre, tot es tasta! I si t'agrada bé, i si no t'agrada...podràs opinar!

Vaig quedar amb la Guille un dissabte.... concretament el dissabte passat, a les vuit del matí! Jo preparada per a un esmorzar de forquilla i ella preparada per ensenyar-m'ho tot! Fa cinc anys que és davant del Bar del Carrilet amb la seva filla, però porta molts anys rera uns fogons a la zona costera!

La Guille és un amor! Viu a Salou,de fa molt temps, i jo vaig estar treballant a Salou fa temps!!  La gent de Salou té la meva estima de sempre, i ella m'ho va tornar a recordar!Aquí tenim unes quantes fotos...


I la recepta, potes de porc tallades a trossos (de les meitats a trossos), les fem bullir i després resevem l'aigua que l'afegirem al sofregit.
Fem un bon sofregit de ceba i tomàquet, una picada, all i julivert, un xoriço, però el picant el fa amb "cayena" molt d'amor i a foc lent!!

Afegirem les potes, una mica de l'aigua del bull, i ...

...i llestos, tenim unes potes de ministre...per a llepar-se els dits!!

peus de porc

Dissabte matí, compartint aventures amb la Guille del Mercat del Carrilet, menjat potes de porc,  i després encara vaig tastar la truita de patates i la truita de carabassó!

Em va faltar el cafè, però per falta de temps !!

See you soon MERCATS DE REUS !!!

... Feliç...
Gràcies Mercats de Reus!  

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada