Gelée de Fruites vermelles amb iogurt!

La culpa que avui faci aquesta recepta és de la Glòria, avui ha penjat un stories recordant-me una foto que havia penjat al meu instagram @padenous, i que allà es va quedar, fotografiada i a la llista dels pendents! Aprofitant que l'avi juga amb el petit, m'hi poso!!! I el que més m'agrada ... taxaré una de les receptes que tinc a la llista de receptes pendents de publicar!

La recepta és del llibre "Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura" Ed. Columna i de veritat n'estic enamorada de la cuina a baixa temperatura, de com cuinem a temperatura suau podem treure el millor i altres textures en productes que ja són bons de per si! La veritat és d'aquest llibre podria començar per la primera recepta i fer-les totes... una a una... i el millor gaudir-les a taula!

Aquesta va ser la darrera recepta que vaig fer el 2017, convidats a casa el dia 1 i fer uns postres suaus que ajudessin a pair, que no embafessin, doncs encara estàvem a la meitat de les maratons culinàries que ens presentem cada any pels Nadal, i que la pogués tenir preparada amb antelació, que només faltés el muntatge!


Geleé de fruites vermelles amb iogurt!

Som-hi doncs!

Necessitem, per a 6 persones:

300 gr de maduixes molt madures
500 gr de iogurt grec del Pastoret
80 gr de sucre
40 gr de gerds
60 gr de nabius
2 fulls de gelatina (4 gr)

Netegem les maduixes, les partim per la meitat i les envasem al buit juntament amb el sucre.
Preparem la Rocook, una cassola amb aigua, i les coem durant 2 hores a 65º.
Hidratem la gelatina amb aigua freda.

Un cop cuites, tallem una punta de la bossa i separem el líquid, on li posarem les fulles de gelatina i la desfem, com que el líquid serà calent, es desfà.
Reservem tot a la nevera quan està fres.

Muntem el plat, posem els 6 gots, maduixes al fons, gelat grec per sobre, tornem a posar maduixes i una altre vegada iogurt, unes maduixes,nabius i gerds pel damunt. I la gelatina ensucrada per sobre...
Vaig posar-ne poca, i la resta a sobre la taula per si se'n volien posar més...i jo en sé d'un que s'ho menjava a cullerades.

Després d'un àpat aquests postres apart d'entrar per la vista, senten perfectes per la seva lleugeresa.

Bon profit




Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada