Crema de carabassó!

Sempre he dit que aquest bloc és el meu quadern de bítacora, el meu full de ruta, les meves receptes, les coses que faig a casa, i és per a mi.

 Hi ha molta gent que em pregunta si tot el que faig m'ho menjo, i la veritat és que si, potser no en gran quantitat, però m'ho menjo tot. I no tot el dia mengem experiments, tot i que en faig forces, però per que m'agrada, gaudeixo moltíssim, em fa sentir bé.

Però em sento tant bé intentant fer un gelat com fent aquesta crema de carabassó. Avui he vist que no era al bloc, evidentment la foto la tinc doncs l'instagram em fa fer fotos de coses que mai hagués pensat que fotografiaria.

I resulta que un plat que fem sovint a casa, a l'estiu per que em regalen carabassons i a l'hivern per què ens agrada començar un àpat amb verdures (com fa tothom!).

A vegades la senzillesa de les coses fa que no els hi donis cap importància , però en realitat la té. Aquests carabassons blancs ens els van regalar, km 0 total, acabats de collir i no han passat per cap nevera, no és important això? és un súper regal!!


Carabassó blanc, amb la pell i tot (500 grs)
2 cebes mitjanes
Aigua
Sal
Oli OOVE

Pebre i formatge al gust

Posem la ceba tallada dins el got de la thermomix i l'oli d'oliva uns 30 ml, programem 8 minuts a 90º de temperatura i velocitat 1. Passat el temps, hi afegim els carabassons rentats i tallats a trossos grans, si hi posem 500 grs de carabassó posem 400 ml d'aigua, i programem 25 minuts a 90º velocitat 1, amb un pols de sal. Passat el temps , triturem 10 segons a velocitat 9.

Llest per a servir!




Sol, amb una mica de formatge parmesà o una mica de pebre acabada de moldre...


Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada