Macarrons plantats!!

El Pol té molts plats preferits, potser el primer és la truita... li encanta! Quan no té gana o sap que el què hi ha no li agrada ell sempre demana truita! La sopa, el pollastre arrebossat, els macarrons i els fideus a la cassola...són d'altres plats que també li encanten i es posa content quan en fem. 

Portem dos caps de setmana que els diumenges ens hem quedat a casa per que plovia... Quedar-se a casa amb un petit tot el dia, dóna per molt... el Pol sempre em vol ajudar a la cuina, no sé si li agrada posar-se el davantal, o si li agrada enfilar-se a la cadira  o putinejar per sobre el marbre o tot plegat...la qüestió és que m'ajuda. Fa dos diumenges vam fer macarrons plantats per dinar! 

Necessitem (per tres)

200 grs de Rigattone (macarrons una mica més amples que els normals)
100 gr de carn de poltre triturada
Salsa de tomàquet
Una mica d'orenga 
Formatge ratllat

He fet servir dos motlles dels que s'obren.

Preparem una salsa de tomàquet, escaldem els tomàquets, així els hi traiem la pell més fàcilment. Els ratllem i els posem sobre una paella amb un bon raig d'oli, un pols de sal i un pols de sucre. Anem remenant i si cal li afegim una mica d'aigua. A mitja cocció li posem la carn picada de poltre. 
Quan està cuita la carn, afegim un pols de orenga al gust.

Bullim els rigattone segons les instruccions del fabricant. Quedaran al dente.

Agafem els motlles, posem salsa al fons i col·loquem els macarrons en posició vertical fins a omplir el motlle. Fem el mateix amb el segon motlle. 
Després per sobre hi posem més salsa i formatge ratllat per sobre.
Gratinem al forn!!

Traiem el motlle i a menjar!!! 



Bon profit!!!
El Pol va estar molt content de menjar-se els macarrons plantats!! ;)

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada