Brandada de bacallà!

Ja torna a ser dia 20, i sant tornem-hi amb la recepta del Bloc al Plat que ens proposa la Mercè, anem doncs cap al Bloc afortunat: La cuina de la Isabel.
Aquest mes de febrer pensava que no podria participar, doncs tot just ara, estic de vacances, per sort la tecnologia, i la col·laboració de la Glòria, ho han fet possible!

Espero acabar amb aquest post els aperitius que vam fer per la festa d'aniversari del Pol, formava part de la llista, i vaig fer la brandada tal i com explica la Isabel, la diferència de com la faig jo és que no hi poso patata, però la faig amb llet com ella.

Per fer-la necessitem

500 gr de bacallà
2 grans d'all
1 patata petita
50 ml de llet
60 ml d'oli

Per muntar la tartaleta necessitarem:
Tapeneda
CAVIAROLI
i les tartaletes

Daurem els grills d'all en una paella amb oli, fins que estan ben daurats. Colem i reservem l'oli.
Com que els preparatius per a la festa ja feia dies que anaven, no em vaig complicar la vida, i vaig comprar bacallà congelat.
Posem un cassó amb aigua, i quan comença a bullir escaldem el bacallà. Amb compte de no cremar-nos traiem la pell i les espines. Ho posem al got del turmix. En la mateixa aigua que escaldem el bacallà, fem bullir una patata pelada.

Quan la patata està llesta l'afegim al bacallà dins del turmix. Anem triturant afegint oli i llet, de mica en mica i depèn de la textura que necessiteu, més llet o més oli. Posem el resultat dins d'una mànega pastissera.

Muntem les "tartaletes" amb brandada, tapenada i CAVIAROLI



D'una mossegada, nyam!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada