Crema de carabassa amb camagrocs by Sergi de Meià

Esmorzar bé per que el dia surti rodó, amb aquesta premissa vam començar el dissabte 17 d'octubre, ja fa dies d'això però aquest plat hi està relacionat.

La meva crema de carabassa amb camagrocs!!


Primer us explico... abans d'anar a la festa que ens va organitzar Mercat de Mercats a BCN, ens perdíem al Restaurant Sergi de Meià, la Glòria, l'Òscar i la Cristina ens asseiem a taula... 

Un seguit de plats:

Truita de llenega negre de Sta Maria de Meià (També se'n diu mucosa)Crema de carabassa amb camagrocs i picadaCranc amb bolets


Estofat de vedella amb llengua de bou


Després d'haver fet aquesta recepta, i de l'esmorzar, em va faltar temps per anar a comprar el seu llibre. No us negaré una mica amb l'esperança de copiar la recepta de la crema de carabassa amb camagrocs i picada. No hi és!!!!

És igual l'he fet de totes maneres!!! Com sempre versionada!!!

1 Carabassa de mida mitjana
1 ceba de Figueres grossa
Un bon oli
Farigola
Camagrocs

Coem la carabassa, en Sergi ens va explicar que la feia sencera al forn. Jo no em vaig atrevir i la vaig fer al forn. Oberta per la meitat sense llavors amb un bon raig d'oli pel damunt i un pols de sal i un ditet d'aigua al fons. A 180º i depèn del tamany de la carabassa, la meva s'hi va estar una hora i quart.
Quan surt del frn, la deixem refredar una mica i amb una cullera traiem la polpa de la carabassa fàcilment.

Tallem la ceba de Figueres amb un parell de brots de farigola, ho saltegem, quan comença agafar color, ho canviem de cassola, afegim la carabassa li donem un parell de voltes per que la carabassa agafi el gust de la farigola i la ceba. És hora de triturar ben fina. 
Saltem els camagrocs, que ja tindrem nets, i ja podem muntar el plat.

Jo no hi vaig posar picada per que ja l'havia fet la Glòria i vaig posar la farigola, que li va donar un toc!!Molt bo!!!

I per acabar la foto amb el xef, visca!!!
El llum, l'Ôscar, jo, en Sergi i la Glòria...la Cristina feia la foto!!!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada