Tortell de Reis....


L'any passat va ser la Coca de Sant Joan, enguany la primera recepta de les típiques i pendents, el Tortell de Reis...tot just entrada en la 39 setmana de gestació, amb una panxa considerable i començant l'any amb els tortells!!! Em feia il.lusió!

La troballa de la recepta ha estat molt fàcil...la meva cunyada, la Berta, que va comprar la Thermomix a una més bona venedora que la meva, de tant en tant rep receptes i me les reenvia! Sort d'ella!!! A part, vaig fer un Sant Google per blogs amics i coneguts...i en vaig fer les classes teòriques...després la pràctica i ahir van passar l'examen!!!

He de dir que el pdf de la Berta i les receptes de la Nuni i la Su és la mateixa!!!...el millor els consells que donen en cada pàgina ...

Cuinetes.bloks.cat la Nuni en el post ens deriva a la Su de Webosfritos amb consells i video tutorial!!!  Aquí em va quedar molt clar com fer-lo, seguir els passos i endavant.

Per a fer el massapà, el farem amb la mateixa quantitat  de sucre glaç que d'atmetlla molta, i lligar-ho amb clares d'ou. El deixem reposar, fins al moment de farcir-lo. I per fer-ho, la MªJosé al seu blog hi tenia un video de les Receptes a la Carta de TV3 de com el farcia...perfecte! Funciona!


Vaig començar a fer-ho el dissabte per coure'ls el mateix diumenge dia de Reis, i mentre feia temps...a fer els Reis en fondant...que van ser devorats pels nebots per berenar...

Aquest amb fava i sorpresa!!!


I aquests només amb sorpresa!!!


...Proba superada!!!

6 comentaris

 1. Jo em vaig estrenar l'any passat i em va encantar l'experiència.
  Felicitats! Té una pinta bestial!!! :)

  ResponElimina
 2. reto conseguido y muy bien Marta¡¡
  Bon Any Nou
  peto

  ResponElimina
 3. Que bons! Jo aquest any no n'he fet. Però l'any passat en vaig fer i la recepta de la tmx surt perfecta!
  Ptnts
  Dolça

  ResponElimina
 4. quina pinta!!!!!!! si mai tens dubtes, l'Elisa també et pot resoldre dubtes!!! és cuinera amb vocació com tu!!!! ja demanaré el telèfon....
  els reis els has fet tu??? molt xulos!!! segur que al Bernat i a la Joana els agradaria jugar a fer ninos i després "menjar-los".....hehehe.....
  endavant amb la panxa!!!

  ResponElimina
 5. Ningú diria que es el teu primer torteel de Reis. Quina bona pinta que te !!! Fa molt de goig !!! Te de tot, fins i tot les figures. Pro el millor regal de reis esta a punt d'arrivar !!!

  Una abraçada, Agusti Cangrejo Grande

  ResponElimina