ATM...Moltes gràcies!!!

De vegades coses que fas de manera desintresada...tenen premi!!!

Bé, desintressat... no ho era...l'objectiu era poder cuinar amb els germans Roca al Celler de Can Roca...va quedar tot en un no res...llàstima!!! M'hagués encantat poder gaudir del premi que ens oferia AGUSTI TORELLO MATA SOLID i els germans Roca......continuaré estalviant per complir mig somni!!!

Sorpresa la meva quan un cop finalitzat el concurs vaig rebre un mail de Cal ATM...em convidava a visitar les seves caves amb qui jo volgués...unes quantes trucades...i ja erem una colla per fer de "diumengers" a Sant Sadurní d'Anoia...

Diumenge, cap a les CAVES AGUSTI TORELLO MATA...



Una visita d'un parell d'hores, veient les instal.lacions, escoltant com feien el seu cava, i com sempre aprenent cosetes sobre el món del cava. L'Albert, un dels dotze treballadors de les caves, ens va transmetre el seu amor per allò que feia...i d'una manera molt amena...Gràcies Albert!

Aquests són els dipòsits on reposen els caves...veu veure el programa de TV
3 "En clau de vi" de les caves AGUSTI TORELLO MATA...doncs eren aquestes:



De com les varietats de raïm parellada, xarel.lo, macabeu i trepat, varietats autòctones del Penedès i els cupatges escaients, elaboren els seus caves...i nosaltres, desconeguts consumidors podem gaudir d'aquestes meravelles...
Ens va faltar la visita als ceps...però aquí podem veure com un raïm es nudreix del terra on creixen, el clima de la zona i la feina dels enòlegs...apasionant món del cava!



En acabar la visita...tast de caves: el rosat, fet de trepat, el ATM ROSAT TREPAT, i el ATM Brut Nature...el contrast del rosat i el blanc...descobrir les diferents bombolles, olors i sabors...imaginant el maridatge ideal...tot xerrant dels possibles maridatges...parlant de menjar i de cava... i acabant amb la conclusió de que a qui li agrada el cava...pot disfrutar molt...

I, el millor...el detall que van tenir amb mi per haver participat en el concurs... (he posat la foto que surto amb la boca tancada!!!!) L'ALbert em va fer l'entrega, moltes gràcies Albert i moltes gràcies a ATM.



Deixeu-m'ho dir "PEASSU" REGAL:



De tot cor, mil gràcies!!!

100% AGUSTI TORELLO MATA

2 comentaris

  1. Les caves ATM són precioses i la visita val molt la pena, nosaltres hi vem anar fa un parell d'anys i ho vem xalar moltíssim!!

    ResponElimina
  2. Que bé!!!
    Les teves "distraccions" en temps de parèntesis laboral han donat els seus fruits... mire-m'ho pel cantó positiu!!!

    Magnífica visita, es nota que vau disfrutar.

    PTNTS

    Dolça

    ResponElimina