Aperol Spritz...

M'encanta descobrir coses noves, quan vaig anar a Itàlia, fa uns quants anys...(de viatge de 3er de BUP)...no em vaig ni enterar que aquesta beguda existís. Després vaig treballar al TUTUT, un bar de Salou, que fa anys que tampoc existeix...i tampoc el vaig veure mai per allà...i de fet, resulta que el Spritz Aperol és una beguda que beuen d'aperitiu, tipus el nostre vermut, al nord d'Itàlia. Mai és tard per apendre coses no???
Diumenge vem celebrar Santa Carme, per cert felicitats a totes les Carmes (diuen que els sants tenen vuitada) i la Marta,la seva filla que va viure al costat de Venecia un any.... es va marcar uns Spritz abans de començar el dinar...una beguda típica d'allà!
Per cert un dinar excel.lent: gazpatxo de cirera (ja demanaré la recepta) i de segon sarsuela!!! Moltes gràcies Carme, tot boníssim!!!

Les mides per fer un SPRITZ APEROL són:
3 parts de Prosecco, que és un vi italià, que nosaltres vem substituir per un Blanc Pescador.
2 parts d'Aperol, que és una beguda de color taronja, semblant a la granadina, però no és dolç i d'un gust, per a mi, desconegut..o hauria de dir diferent...
1 part de sifó (ells hi posen soda!)
Molt de gel
Taronja tallada a rodantxes
2 olives farcides en cada got

La foto és aquesta:


Varem començar l'àpat probant nous sabors!!!!

7 comentaris

  1. He viatjat molt per Itàlia i em fa vergonya dir que desconeixia aquesta beguda...i vés per on me n´he hagut d´assabentar aquí a Catalunya...

    ResponElimina
  2. Te bona pinta...l'aperol on es compra???
    petons

    ResponElimina
  3. Això això, com diu la Nuria: on es compra? :)

    ResponElimina
  4. Jo el vaig comprar al KOMKAL...és com una mena de super molt gran, es compra a l'engròs...i els preus estan molt bé!!!
    Ptnts

    ResponElimina
  5. Jo també compro al KOMKAL, però d'Aperol no n'he comprat mai!!
    quines èpoques aquelles del TUTUT i d'altres baretos ja desapareguts del nostre enyorat Salou! (res a veure amb el d'ara, per cert!!!)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Jo tampoc coneixia aquest aperitiu i mira que sóc una enamorada d'Itàlia!. Però mai és tard per aprendre coses, i aquesta beguda se'm fa molt atractiva.

    ResponElimina
  7. http://eekshop.com
    BrandHP

    ResponElimina