La Ràpita...

Ui...quin més de març més aturat...i això que ha estat "mogudet" i per sort... encara no s'ha acabat!!!!...
Un dia a Sant Carles de la Ràpita, un sol fantàstic i un airet agradable...per començar bé el dia...de primer un vermut Rapitenc, els rapitencs n'estan orgullosos del seu vermut, he de dir que només en pots veure un, i millor menjar alguna cosa, si no entre el vermut i el sol, més val buscar un lloc amb sombra i fer la migdiada...
I de segon ...cap a dinar...al "Mesón del Puerto" al C/Sant Isidre...que des de que vaig tastar les ortigues de mar...inconscientment les he buscat...i allà les fan arrebossades....i boníssimes!Un arròs negre...deliciòs...I per beure un Gramona Moustillant...un vi blanc d'agulla que la relació qualitat-preu és prou bona!

Sant Carles de la Rapita...preciòs i la gent....encantadora!

6 comentaris

Mai ha dit...

Ohhhhh, em tornen boja les ortigues, quina delícia , jo sempre que vaig a les cases en demano dues raccions, una per mi soleta i l´altra per la resta jejejeje.
Ptnts

Dolça ha dit...

Com no podria ser de cap més manera, jo la ganxeta dissident, jejeje, les ortigues de lluny!!! totes per a la Mai, però l'arròs, perfecte, m'hi apunto!
PTNTS
Dolça

Glòria ha dit...

Com et cuides, eh?. Aquest arròs negre té una pinta fantàstica!

Fem un mos ha dit...

Les ortigues no les he provat mai, es que nomes el nom ja amb tira enrere,
però l’arròs negre Ummmm quina pinta que te
Petons

Miquel ha dit...

LES ORTIGUES NO LES HE PROVAT MAI PERO ARROS NEGRE SI BONISIM
PETO
MIQUEL

starbase ha dit...

Jo conec un blocaire malalt del tot que per ortigues de mar estaria disposat a fer bogeries... quina gente més extranya... :-D