Humus de fesols i cúrcuma!

A casa mengem llegums, em costa introduir-les al peque de la casa, a mi em pren el pèl! quan veig els menús setmanals i se les menja ( sinó rebria la nota de les monitores de menjador dient que no ho fa!!
M'enfada una mica!

Ho vaig intentar amb aquest humus i la veritat que en va menjar, més aviat pel sèsam negre que li semblava que mengés formigues... jejeje

Necessitem

200 gr de fesols (mongeta blanca)
Oli d'oliva
Cúrcuma
1 cullerada de miso
sal i pebre
All al gust

Sèsam negre per a decorar

Ho posem tot a la màquina trituradora i llest!


Es pot acompanyar amb unes torrades amb poma... i et dirà: una torrada més si us plau!


Fem servir cúrcuma per la quantitat de beneficis que te, us convido a que mireu per internet les propietats que té, nosaltres la fem servir per que el meu home te el colesterol als límits, jo no, però així previnc! (és digestiu, antiinflamatori, preveu Alzheimer,  antidepressiu, va bé pel fetge  i redueix el colesterol... posem un toc groc a la nostra vida, i si és fresca vigileu que tenyeix les mans!!)

Miso: és soja fermentada amb sals marines (i altres) jo en sóc molt fan de la sopa miso, però a més és beneficiosa per la flora intestinal (auto regula les diarrees i el restrenyiment), a part va bé per la menopausa, i l'osteoporosi! Ara bé si tens problemes de tensió vigila que no és adequat! 

Anem provant amb espècies i condiments!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada