Magdalenes de sobrassada...un petit luxe de Mallorca!!!

Aquest mes d'octubre hem fet vacances!!! Una setmaneta per Mallorca, allotjats en un complex del tipus tot inclòs... crec que no repetirem! El lloc estava bé, però no pel que a nosaltres ens agrada fer. La idea, m'imagino que és, tindre-ho tot a la vora per no moure't de lloc... apte per estrangers, però pas per nosaltres.  Cotxe de lloguer, i molts quilòmetres... potser no tants com ens hagués agradat, però vam quedar satisfets. Ara ja podem fer l'àlbum, però aquí us deixo un recull de fotos:

Palma, Alcúdia, Pollença, Port de Pollença..., i les platges...mmmm

El viatge era amb Ryanair, i si vols portar una ensaïmada cap a casa, l'has de pagar... per tant, res de res, i a portar sobrassada... Ens havien dit un parell de llocs per comprar-la, per comoditat la vam comprar a Palma. A una botigueta al C/Santo Domingo 1, COLMADO STODOMINGO, ple de dalt a baix de productes d'allà, un colmado dels d'abans. Unes sobrassades ibèriques cap a casa. 

La sobrassada ens encanta i la millor manera de menjar-la és sobre una llesca de pa amb tomàquet, un toc de calor...i a gaudir-ne!


I com que no ens convé menjar-ne massa, unes magdalenes per a compartir!!!

De la meva recepta de magdalenes, l'he variat, no hi he posat el suc de taronja i ho he substituït per a trossets de sobrassada. I per sobre sucre glaç.
El contrast de la sobrassada i el dolç de la magdalena...brutaaaaal!
Publica un comentari a l'entrada