...."A por la seta misteriosa"

Encara he de fer vacances, però abans de marxar...deixeu-me deixar-vos una proposta:
Si no teniu res a fer el proper dissabte 15 d'Octubre, en Tiriti i jo, us proposem una sortida que pot ser molt profitosa, o no...dependrà de la climatologia, i de lo bons caçadors de bolets que siguem...(la meva tàctica és ben fàcil, seguir els senyals lluminosos: Aquí hi ha un bolet!!!!)...de moment m'ha portat bones recompenses!!!

Començarem el dia a Alcover, punt de trobada, per continuar cap al lloc "X"...també he de dir que ja buscarem la manera per que no ho pogueu recordar...hi ha coses que no s'ensenyen!!!!

Per rematar-ho tot dinant a l'Aleixar, el poble de la meva àvia, al casal La Unió...us deixo un escrit que va fer en Xavier Grasset el passat mes de Juny...i si ens portem bé potser ens donen la recepta!!!!
Gràcies Òscar per la currada del cartell!!!!

I si voleu venir només cal que us apunteu al blog d'en Lluís...Tiritinyam!!!

Si no sabeu si venir o no...aquí una foto de l'octubre passat....Hi ha una dita que diu "Rentabilidades passadas no garantizan rentabilidades futuras"... que es podria aplicar perfectament al món dels bolets!!!

Ptns

4 comentaris

 1. Aquesta pel.licula la veia quan era petita!! m'agradava molt el tintin!! jo també vaig a buscar bolets per aquella época! no sé en concret quan! haurem de fer un concurs a veure qui n'ha trobat més! petons

  ResponElimina
 2. Apuntada estic, i la Rosa M (la meva parella de fet) a les trobades també vindrà!!
  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina
 3. El cartell ha quedat molt petitó, llàstima hehehehe.
  I no és pas que ho digui per haver-lo fet MUHA, MUHA, MUHAHAHAHA :-p

  Ja en tinc ganes!! :D

  ResponElimina
 4. Ja he comentat que es podria aprofitar per fer una escalada, je je je...

  ResponElimina