dimecres, 26 de novembre de 2008

Uns postres...

Sembla que aixo dels Muffins esta superat! Si la recepta del pa de nous em surt be, per que, ara que he robat uns motllos de silicona a la marona (ja em pensare si te'ls torno!), no provo d'omplir uns motllos amb la recepta del Pa de Nous! ...Muffins de Pa de Nous...Bonissims!
I pel meu germanet Pastis de xocolata...estava a l'aeroport i vaig veure un llibre de la NIGELLA, una cuinera mediatica londinenca, el vaig comprar...(estava d'oferta!) i realment va sortir exquisit...el Pau no ha dit res! Suposo que li deuria agradar!
La recepta quan torni, doncs el llibre esta a Cambrils...pero 250 gr de xocolata Nestle del 70%, i una mica de taronja, i el de sempre ous i sucre...40 minuts de forn...i VISCA LA XOCOLATA!
Publica un comentari a l'entrada
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...