Brick Lane!

Barri de Brick Lane... es un barri on hi pots trovar gent pakistani, indu, i de per aquella zona... Aqui nom d'un carrer amb la seva traduccio, esta prop del mercat d'Spitalfields (cap a l'est)...els diumenges hi pots trovar de tot ( i molta gent de tot arreu) i menjar...de tots els llocs, fins i tot uns nois feien paella al carrer...pel que vec es el que tindre que acabar fent jo per aqui si no vull fulminar els meus estalvis!!! ... la meva paella segur que estava mes bona que la que feien aquests nois! Be italians fent pasta, japonesos amb el seu sushi, mexicans amb les fajitas, vegetaria, organic, sucs naturals,... pero el tipic es posar-te en un restaurant dels seus (tots recomenats pels diaris , i amb cartells que son els milors) i de fet l'olor es semblant en tots...(mes economic agafar alguna cosa i menjar-te-la pel carrer)

Aqui podeu veure una part del carrer, on la fletxa blava es on hi ha el mercat on hi pots trovar de tot (no es Spitalfields...d'aquest mercat no he posat fotos no? Es mes posh!) i al restaurant BALTI HOUSE on vem dinar...gent a tope!!!
Aqui tenim el menu, de primer per sucar una mica de pa de seu... pel meu gust massa picant!
Unes gambetes, amb la seva salsa...poc picant i per si eren massa picants vem demanar un plat vegetaria...pero va resultar que el vegetaria era mes picant que les gambes. Estave realment bones!I per si quedavem amb gana pa amb formatge: Era com un pa de pita amb formatge a dins, molt bo!
He de dir que hem van dir que no oblidaria i de fet vaig passar una tarda de digestio pesada...pero be, s'ha de provar tot, no? ara crec que de passeig...

I... com que feia solet...el sol ho cura tot!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada