Borough Market

El darrer cop que vaig passar un cap de setmana a la ciutat ( el que aqui en diuen un City Break)vaig estar al BOROUGH MARKET (atencio a la pronunciacio en angles: /vara/... te parada de TUBE propia...)em va encantar...tant que hi he tornat...
El millor dia el dissabte al mati...a tope de turistes (...com jo, turista de: GAP YEAR!!!)...es una mica car (no faig comentaris al respecte!) pero realment va la pena...com a tots els mercats....veure que hi ha de nou i de tipic per aqui...
I vet aqui!!! parada de bolets en ple mes de Juliol...sera per la pluja (je je je!!!) genial!
...parada de fruits secs...i aqui hi hem trovat els PENAUTS amb WASABI...(he descobert que vaig posar atmetlles, i en realitat eren penauts!) ...i vem fer l'aperitiu...

De la resta del mercat...molt be!!!
...Vem rematar les compres a un Farmer Market que es posa cada dissabte a prop de casa...i he de dir que mes assequible que el Borough Market, prometo fer fotos!!!

2 comentaris